Wij schamen ons niet voor zwarte Piet! Stop de kinderfeest haters!

Sinterklaas en Zwarte Piet is een Nederlandse traditie! Stop met de tirades op onze cultuur! Viseer de tegenstanders en kom legaal en vreedzaam in verzet! “Tijd om terug te knokken”!

 

De NVU gaat op zaterdag 12 november legaal een manifestatie houden langs de route van de Sinterklaasintocht in Maassluis. (zie plattegrond onderaan)

 

NVU sprekers

Een aantal sprekers zal ingaan op de hysterie rondom Zwarte Piet en het capitulatiegedrag van zenders zoals RTL4 en NOS/NTR, die nu gemeend hebben om Zwarte Piet te (vermoorden) en te veranderen in een soort zieke piet. Gelukkig stond vandaag een artikel in de Telegraaf dat de overgrote meerderheid van Nederland gewoon achter Sinterklaas en Zwarte Piet staat. (1)

 

Boycot Sinterklaas journaals van de NTR en RTL 4

De kinderfeest haters kunnen dan wel kleine succesjes geboekt hebben, maar reken maar dat dit als een boemerang terugkomt! Zij willen namelijk helemaal af van de Piet personage. Ook een zieke roetveeg-Piet, een niet-Piet, is voor hen niet voldoende! Daarom roepen wij ook op om de Sinterklaas journaals van de NTR en RTL 4 te boycotten (2)

 

Kijk traditionele Sinterklaas en Zwarte Piet video's op YouTube

Er zijn alternatieve genoeg te vinden op YouTube waar de kinderen naar kunnen kijken. (3) (4)

 

Kinderfeest haters!

Sinterklaas en Zwarte Piet is  een familiefeest en de “Black Power” kinderfeest haters willen na het “vermoorden” van Zwarte Piet onze Kerst, Pasen en straks onze vaderlandse helden veranderen ofwel om zeep brengen. Dit is hetzelfde groepje zieke geesten, van “black lives matters” tot links-fascisten van AFA. (5)

 

Pak je koffers en vertrek!

Wij passen hiervoor en hebben een simpele oplossing: vind je onze tradities, kinderfeesten, cultuur, tradities, geschiedenis niets, pak je koffers en donder lekker op uit Nederland. Wil je niet weg uit dit land van melk en honing, houd dan je mond dicht en verziek onze feesten niet!  (6)

 

Suikerfeest

Wat te denken als wij de rollen eens omdraaien en wij gaan zeggen hoe discriminerend wij het vinden dat er  suikerfeesten zijn in Nederland? Een zware belediging voor alle mensen die lijden aan suikerziekte bijvoorbeeld?

 

Pro "zwarte Pieten front"

Een breed front van honderden mensen zal op 12 november in Maassluis eensgezind optrekken tegen de kinderfeest haters! Handen af van dit feest! Handen af van onze tradities!

 

Blanke slaven

Hou op met dat gejank over slavernij of moeten wij “blanken” eens beginnen hoeveel blanken er als slaaf zijn verkocht?

 

Vicepremier Asscher

Mijn vraag aan Zwarte Piet is of hij vice-premier Asscher in de zak mee kan nemen naar Spanje. Hij is stout geweest hij heeft “genocide” gepleegd op Zwarte Piet. Met zijn linkse PvdA politieke geklets, in lijn met de Amsterdamse grachtengordel koning-burgemeester van der Laan heeft hij weer voor de zoveelste keer een Nederlandse traditie verraden! Ach het zal wel komen door zijn familiaire achtergrond. (7)

 

Boycot zieke Piet intochten ga naar traditionele intochten

Vaders en moeders, ga niet naar intochten in uw gemeente waar een besmettelijk zieke piet ten tonele wordt gevoerd, kies voor de traditionele Sinterklaas en Zwarte Piet. En laat de linkse “goedmensen” gaarkoken in hun eigen sop! Zoek zelf een eigen Sinterklaas optocht in de regio waar traditionele Sinterklaas en Zwarte Piet gevierd wordt. (3)

 

Handen af van dit feest! Handen af van onze tradities!

Het gaat een lange strijd worden, maar de uitkomst staat vast: ons Nederland zal niet buigen voor dit soort kinderfeest haters! Het is onze cultuur die aangevallen wordt. Steeds weer een stukje meer. Handen af van dit feest! Handen af van onze tradities! Wij schamen ons niet voor zwarte Piet!

 

 

 

  1. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26953993/__We_geloven_in_Zwarte_Piet__html
  2. http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4401386/2016/10/24/RTL-kiest-voor-Piet-met-roetvegen.dhtml
  3. http://sintenpietengilde.nl
  4. https://www.youtube.com/watch?v=-WnTZoq61Oc
  5. http://www.museumactueel.nl/vandalen-bekladden-voc-monumenten/
  6. https://www.youtube.com/watch?v=f9R-p61giVg
  7. https://nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Asscher_(1880-1950)