Persverklaring: Kunduz gelegenheids coalitie redt Nederland van de tik op de vingers door Brussel


Het kabinet en de regeringspartijen VVD en CDA hebben in twee politiek gezien krankzinnige dagen met de oppositiepartijen D66, GroenLinks en de ChristenUnie een akkoord gesloten over bezuinigingen en hervormingen in 2013. Minister Jan Kees de Jager van Financiën koppelde als verkenner de vijf partijen aan elkaar en kreeg in nog geen dertig uur voor elkaar waar VVD en CDA met gedoogpartij PVV in zeven weken overleg in het Catshuis niet in waren geslaagd. Eerlijk is eerlijk, er is gedacht aan het landsbelang en zodanig gehandeld.


Geert Wilders begon gelijk weer met zijn kinderlijke Henk en Ingrid zijn de dupe verhaaltje toen hij hoorde waarop deze partijen wilde bezuinigen. De PVV liep zelf bij de onderhandelingen weg. En doet hetzelfde als SP en PvdA. Geen verantwoordelijkheid tonen. Maar dat is vooral bij de Partij van de Arabieren natuurlijk te verwachten.


Willen wij als NVU, dat het Nederlandse begrotingstekort niet boven de 3% gaat uitkomen dan moet er iets gebeuren. En niet gillend weglopen zoals Geert Wilders. Terwijl hij daarmee alle maatregelen die de PVV binnen had gehaald heeft verspeeld. Denk aan de Animal Cops, en de asiel en migratie maatregelen. De NVU zou zo’n kans nooit en te nimmer aan zich voorbij laten gaan.


De NVU had liever gezien dat alle grenzen dicht waren gegaan op het gebied van asiel en immigratie. Dat de volkomen zinloze geldwegsmijterij genaamd ontwikkelingssamenwerking geheel was gestopt en dat alle illegale, criminele en werklozen vreemdelingen terug waren gekeerd naar hun herkomstlanden. Wanneer men het weer heeft over het landsbelang denk er dan eens aan hoe Nederlanders zich voelen in deze multiculturele terreur. Hoe Nederlanders wegvluchten uit “gekleurde wijken” en voor hun kinderen “witte scholen” zoeken. Niet om dat ze dat graag willen, maar uit puur lijfsbehoud!  Politici in Den Haag, praat eens over land-en volksbelang, dus hoe we ons eigen volk moet redden.

 

In september mogen we weer naar de stembus en we gaan weer eens kijken wat voor gouden bergen ons nu weer worden beloofd. Een ding is zeker, het land van klompen, molens, tulpen en haring is hard op weg om een bananen republiek te worden. De NVU zal er alles aan doen het tij te keren!