Succesvolle demonstratie in Den Haag 1 juli 2006

Op zaterdagmiddag 1 juli vond er in Den Haag een succesvolle demonstratie plaats tegen US-Imperialisme en Zionisme.

De demonstratie met meer dan 70 Nederlandse en Duitse kameraden ging door het Haagse centrum naar de Amerikaanse ambassade, waar de kameraden Skoda en Worch hun toespraken hielden. De NVU voorzitter Constant Kusters hield zijn toespraak voor het Centraal Station.

Er waren totaal geen tegendemonstranten of andere protesten, zodat geinteresseerde toeschouwers ongehinderd tijdens het verloop van de demonstratie de toespraken kon horen.


 Partijsecretaris (NVU)
Christian Malcoci.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Betoging: steun aan het vrije Iran van Achmedinejad

Vandaag staan Europese nationalisten op de straten om hun steun en sympathie te betuigen voor de Iraanse president Mahmoud Achmedinejad en meer bepaald diens hardleerse antizionistische koers. Zijn rabiaat antizionisme wordt niet gesmaakt door de volksonderdrukkers, maar wordt wel met veel lof onthaald door volksnationalisten.

Helaas kan uw BBET-delegatie niet aanwezig zijn, maar onze harten kloppen met die van jullie.

Het kan maar niet genoeg onderlijnd worden hoe internationaal onze strijd is. Om Europa te bevrijden van haar onderdrukkers, dienen we ver over de landsgrenzen heen te zien. Voor de derde keer in drie jaar komt de zionistische oorlogsmachine weer op gang. Na Afghanistan en Irak zouden de Europese jongens nu moeten sterven in Iran. Sterven voor vreemde belangen. Sterven voor een joods piratennest, een roversnest dat het Midden-Oosten en de rest van de wereld in de oorlog stort. Als de Iraanse president democratisch zijn staatsmanschap vervult, dan wordt hij als een “nieuwe Hitler” geportretteerd. Als de ondemocratisch verkozen oorlogsmisdadiger Bush onze rechten verkwanselt, dan kan hij rekenen op schouderklopjes. Deze discrepantie klopt niet.

Als Europese nationalisten horen we de Europese belangen te verdedigen, wars van elke destructieve, zionistische invloed. In februari zei de voorzitter van de Franse joodse verenigingen dat de uitspraken van Achmadinejad over Israël “niet moeten onderdoen voor Mein Kampf”.
Paul Spiegel, de voorzitter van de Duitse joodse verenigingen, zei dat Achmadinejads uitspraken “de ergste in zijn soort zijn sinds Adolf Hitler.”
Volgens de joodse auteur Symour Hersch wordt Achmadinejad steevast “Hitler” genoemd in het Amerikaanse Witte Huis.

Als Europese nationalisten kennen we deze vergelijkingen maar al te goed. Ook Slobodan Milosovic was eventjes de nieuwe Hitler. Iedereen die niet in de pas van de zionistische wereldoverheersing loopt, wordt al snel voor de nieuwe Hitler versleten.

Onze steunbetuigingen zijn een doorn in het oog van elk zionist. Bovendien bewijzen ze dat volksnationalisme het enige mogelijke antwoord op de globaliseringsgolf is.

Het recht is aan de naties en de volkeren. De tijd nadert dat Iran Israël van de kaart zal vegen en dat Europa weer vrij zal zijn.

 

 

 

 

Willem Landtsheer voor BBET 27-6-2006.